Въздушна тревога в пет области Терористичната частна военна компания Вагнер

...
 Въздушна тревога в пет области Терористичната частна военна компания Вагнер
Коментари Харесай

Катастрофални загуби за руснаците, изнасят от Украйна камиони с трупове?

 Въздушна паника в пет области

Терористичната частна военна компания " Вагнер " понесе големи загуби във войната в Украйна. Труповете на наемниците се изнасяли от бойното поле с камиони по няколко пъти дневно. Това е споделил един от нашествениците по време на телефонен диалог със брачната половинка си, засечен от украинското разузнаване, оповестява организация УНiАН.

Според съветският военнослужещ ЧВК " Вагнер " търси наемници на всички места, където е допустимо, точно поради пагубните загуби на бойното поле. Той твърди, че поради войната в Украйна пандизите са се изпразнили. 

Говорителят на източната бойна група на Въоръжените сили на Украйна Сергей Череватий пък разгласи, че ЧВК " Вагнер " е била разрушена край Бахмут.

Лидерът на Вагнер Евгений Пригожин от своя страна призна, че съветската войска търпи големи загуби в Украйна - доста повече, в сравнение с в Афганистан, написа УНiАН.

Украинската осведомителна организация оповестява и за въздушна паника в пет области - Запорожие, Днепропетровск, Донецк, Николаев и Одеса. Официалният Телеграм канал на Военновъздушни сили на Въоръжените сили на Украйна осведоми, че военните са установили придвижването на безпилотни летателни апарати. 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР